Aanbod basis

€350

Genoemd bedrag is inclusief  BTW echter exclusief reiskosten á € 0,40 p/km.

Basis

Het gaat om één ruimte in je huis die ik onder de loep zal nemen. Per email kun je het pakket “Basis“ aanvragen. Doe er vooral foto’s en/of plattegrond bij, zodat ik me van tevoren kan inleven. Na ontvangst van je aanvraag neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor het huisbezoek. 

Stap 1  Oriënterend gesprek
In dit gesprek maken we kennis met elkaar en vertel ik je meer over mijn werkwijze.
Dan komen jouw wensen, leefgewoonten, eisen en voorkeuren voor de desbetreffende ruimte aan bod. We bekijken samen de woning zodat ik een goed beeld kan krijgen van de mogelijkheden van de ruimte(s). Als het nodig is meet ik de ruimte en meubels alvast op.

Stap 2   Voorstel indeling, stijl en kleur
Met behulp van een moodboard met sfeerimpressies, teksten en afbeeldingen wordt het voorstel zichtbaar gemaakt. Natuurlijk zullen ook 3D tekeningen niet ontbreken om het voorstel zo goed mogelijk te kunnen laten zien.  Een kleuradvies en lichtplan zijn ook onderdeel van dit pakket. Om je zo goed mogelijk te helpen voeg ik ook een lijst met meubels en accessoires toe en waar je die kan kopen. 

Stap 3
Ik kom het voorstel bij jou thuis presenteren. We bespreken samen nog de eventuele knelpunten en beantwoord alle vragen die je nog mocht hebben.

Wat Oog4stijl bijzonder maakt is dat je, ook als het project afgerond, altijd kan mailen of bellen voor advies. Ik ben pas tevreden als jij tevreden bent en je fijn voelt in je eigen huis.

Wil je gebruik maken van dit aanbod  of meer informatie?

Ontwerpruimte

Plattegrond

3D tekening

moodboard

Lichtplan

Kleuradvies

Lijst relevante materialen

CONTACT

De Klerkplan 31 

2728EH Zoetermeer

06-53185861

Direct naar