Over mij

Wat is begonnen als een hobby met een voorliefde voor design, kleur en interieur is uitgemond in Oog4stijl, interieur- styling en ontwerp. Na het adviseren van vrienden en familie heb ik de stap genomen, workshops en cursussen gevolgd en in begin 2016 is Oog4stijl van start gegaan.  

De naam komt voort uit opmerkingen van mijn omgeving, dat ik echt oog heb voor compositie, kleur en stijl. Ik houd van shoppen, het liefst in inspirerende steden als New York en Barcelona, maar ik ben vooral op zoek voor mijn klanten naar de leukste meubels, stoffen en accessoires door heel Nederland. Voor elk budget is er wat leuks te vinden. Ik kan je helpen en adviseren om je fijn te voelen in jouw eigen huis en daarvan optimaal kan genieten. Ook jouw werkruimte kan zo worden ingericht zodat je het beste kan presteren. 

Oog4stijl begeleidt en ondersteunt tot het laatste kussentje op de bank ligt. Benieuwd naar wat ik gerealiseerd heb? Laat je inspireren in mijn portfolio van particuliere en zakelijke projecten.

Voor de zakelijke markt kan ik adviseren hoe een ruimte of een complete woning ingericht kan worden zodat het sneller verhuurd kan worden. Of misschien is er een stylingsadvies bij één van je klanten nodig om de foto’s voor de verkoopsite of brochure aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Ook daarvoor kom ik graag. 

Mijn enthousiasme, kennis en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat ik jou kan adviseren en inspireren om je eigen stijl te vinden! 

Heb je interesse of wil je meer van mij en mijn werk weten? Neem dan gerust contact met me op! 

Design your life

CONTACT

De Klerkplan 31 

2728EH Zoetermeer

06-53185861